Ystävyys muuttuu ajallaan painajaiseksi

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Olit mukava ala-asteella.
yläasteella kaikki muuttui.
Et enää paljoa piitannut minusta.
Mietit vain että mitä kotona tekisi ja mitä Veralle kuuluu. Vera on sinulle nyt tärkeä. Hän alkaa olla minun paikallani.
Ei.
En hyväksy sitä.
Olen suuttunut sinulle.
Todella suuttunut.
Ala-asteella tulit meille mielelläsi.
Olit meillä yötä viikonloppuisin.
Mutta nyt tuskin edes kysyt saatko tulla.
Luulet ettet kuitenkaan pääse.

Minä kyllä tiedän...

SINÄ ET VAIN HALUA ENÄÄ MEILLE!
OLEN PETTYNYT!!

Selite: 
Tyhjensin mieltä... xD ja toi teksti on kyllä osittain totta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Eh. Ei ehkä ihan runo.
Sanat olisi voinut asetella paremmin.
Nyt tämä oli pelkkä toteamus
joka ei pahemmin houkuttele lukemaan uudelleen.

Narf.
Hyvää syntymäpäivää kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot