Elämän tarkoitus?

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Kävelet vierelläni.
Olemme käsikkäin, sinä ja minä.
Hymyilemme.
Ollaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Menemme teille.
Istun sänkysi reunalle.
Kaadat minut sängylle, annat suukon ja menet toiseen huoneeseen.
Tulet takaisin ja asetut viereeni.
Otat minut hoivaasi ja pidät hyvänä.

Elämällä on omat tarkoituksensa...

...ja tuo on minun tarkoitukseni.

Selite: 
jaa a...piti vaan tyhjentää ajatukset pois päästä. Mutta toivon että tämä kaikki toteutuu...<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot