Kuin pumpulia

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Tulen koulusta kotiin
Istun sängyn laidalle ja odotan puhelimen soivan
Sinä soitat ja sanot tulevasi meille
Sydämeni pomppaa kurkkuun

Ei menee kauaa kun olet jo vierelläni istumassa
Silittelen hiuksiasi
Tunnen kuinka nostat kätesi kädelleni
Nojaudun sinuun ja sinä suutelet hiuksiani
Pidät minusta kiinni etkä päästä irti
Istumme siinä kaksin
Sinä ja minä
Kaikki tuntuu niin kevyeltä
Niin pehmeältä
Suudelmatkin
Kuin Pumpulia...<33

Selite: 
olen rakastunut... sen takia runoni ovat kääntyneet iloisemmiksi ja romanttisemmiksi... :DD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot