Voisiko olla?

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Voisiko se olla totta??
Että puiden lehdet heiluvat tuulen takia.
Että kissa maukuu ja koira haukkuu.
Että sinä, sinä olisit se joka minut saa nauramaan.
Saa minut itkemään ilosta.
Saa minut nauttimaan elämästä.
Sinäkö sen teet??

Kun näen sinut, hymy nousee kasvoilleni.
Tulen iloiseksi.
Jos joudun eroon sinusta, tulee minulle ikävän, surun tunne.
Kuin en olisi sinua nähnyt moneen vuoteen.
Sinä olet se, jonka kosketus saa minut nauttimaan olostani.
Sinä.
Sinun hengityksesi tuntuu ihollani lämpimältä tuulelta.
Toivon...
että olisit kokonaan minun,
mutta et ole.
On myös toinen, joka tuntee nämä asiat samalla tavalla.
Mutta siltikään et luovu minusta.

Minä luotan sinuun.
Sinä luotat minuun.
Me...luotamme toisiimme.
Olet rakkain...ystäväni.

Selite: 
mulla ei olis elämää...jos ei olis noin tärkeetä ystävää...ei tässä elämässä olis mitää järkee...jos sitä ystävää ei olis...sellasta se on....<33
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot