Odotus palkitaan

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Tuijotin syvälle silmiisi.
Mietin, ettei kukaan ole ollut minulle yhtä rakas kuin sinä.
Mieltäni kaiversi silti haikeus.

En voinut olla varma, mihin tulevaisuus sinut johdattaisi.
Pelkäsin kuulevani pian huonoja uutisia.
Että joutuisit lähtemään pois.
Etten enää näkisi sinua.

Aika on auttanut pääsemään pahimmasta pelosta yli.
Tiedän meidän selviytyvän tulevista vastoinkäymisistä.
Onhan meillä toisemme tukemassa niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä.

Nyt sinua odotan viereeni.
Sisälläni suunnaton ikävä, loputon kaipuu.
Kun pääsen upottamaan kasvoni tuttuun ja turvalliseen syliisi, tiedän kaiken olevan juuri niin kuin pitäisikin!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot