Vihdoin

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Jos tästä tulee jotain
Olen onnellinen

Sait tuntemaan sen
Mikä oli kadoksissa

Haluan tuntea sinut
Paljon paremmin

Olet vienyt sydämeni
Lyhyessä ajassa

Kunpa kaikki vain sujuisi hyvin!

Nyt voin sanoa
Löytäneeni rakkaan ihmisen
Jonka kanssa haluan viettää loppuelämäni

Vihdoin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tämä rakkaus kukoistaa vieläkin, hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot