Rakkaudentunnustus

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Kun kuulin sen ensimmäisen kerran,
katseesi oli hyvin pelokas.
Pelkäsit reaktiotani niin, että se näkyi kavoistasi.
Pelkäsit eniten sitä, miten suhtautuisin sanoihisi.

Emme olleet sanoneet sitä vielä ääneen.
Emme puhuneet tunteistamme helposti.
Silti sen kuuleminen tuntui kuin olisi tullut juuri oikeaan aikaan.

Se oli ensimmäinen kerta, kun kuulin sinun sanovan:
~ rakastan sinua ~

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot