Sydämeni tuskaa

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Sinä..
Tulet mieleeni
En saisi ajatella sinua
En voi sille mitään
Olet kielletty
Kaukana minusta
Silti niin lähellä
Miksi?
Elämä ei ole reilua
En tiedä mitä ajattelet
En uskalla kysyä
Pelkään vastausta
Tiedän haaveilevani olemattomia
Olen nähnyt teidät
Kuvitelmissani
Se tekee kipeää
Tuo minut todellisuuteen
Olen kuitenkin samalla iloinen
Taidat olla onnellinen
Salaa kaipuuni kasvaa
Aina välillä tuot pieniä rippeitä itsestäsi minulle
Hymy kun näet minut
Katseesi
Koko olemuksesi
Samalla niin etäinen
Se saa kehoni värähtämään
Olet tunne sisimmässäni jota olen odottanut kokoikäni
Et tunne samoin
Taidat kaivata vain hieman hupia
Miksi muuten olisit siinä?
Sitä en kuitenkaan tarjoa
On minullakin moraali
Niin kuin sinullakin
Tiettyyn pisteeseen asti olemme silti valmiita menemään
En tiedä tuleeko meistä koskaan edes ystäviä
Muistetaan tämä aika seikkailuna joka ei vastannut sitä mitä odotimme
Valehtelemme itsellemme
Niin on parempi
Ehkä me vielä unohdamme toisemme
Tai sinä ainakin minut
Onhan teillä toisenne
Itse jään vielä kaipaamaan
Se ei häviä niin vain
Olet saanut minut tuntemaan olevani elossa
Pystyn olemaan kokonaan itseni seurassasi
En kuvittele muuttavani mitään itsestäni vuoksesi
Tiedän että pidät minusta tällaisena
Muiden kohdalla se ei ole ollut tällaista
Miten tässä näin kävi?
Annoin tunteiden mennä liian pitkälle
Vaikka tiesin tulevani lopulta kärsimään
Ja niinhän siinä kävi
Pahin tapahtui
Olet kaukana
Mutta kosketuksen päässä
En osannut pyytää yhteistä tulevaisuutta
Koska et taida haluta sitä kanssani
Muuten olisit osoittanut sen jotenkin
Vai haluatko pelkästään leikkiä tunteillani?
Olen valmis kuvittelemaan sinut päinvastaisena kuin todellisuudessa olet
Ehkä se auttaa minua unohtamaan
Ja kaikki palautuu ennalleen
Tai vain auttaa elämään tuskan kanssa
Miten jotain ihmistä voi ikävöidä näin paljon?
En halua sinun koskaan tietävän sitä
Kaipuutani
Olet kaukana
Hyvä niin
Unohdamme toisemme
Kuin mitään ei olisi tapahtunut
Kuin olisit kuollut
Se mistä sinusta pidin olisi poissa
Mikään ei taida koskaan tulla ennalleen..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot