Syvenevää rakkautta

Runoilija Lumisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos runojeni arvosteluista!
 

Yhteistä matkaa taivallettu jo jonkin aikaa.

En ole koskaan ollut onnellisimmillani.

Päivästä päivään ymmärrän pitäväni sinusta enemmän kuin aiemmin.

Elämästä tuntuu vastoinkäymiset hävinneen.

Aika, jolloin en näe sinua, muistelen hymyäsi, meille tapahtuneita hetkiä.

Saat hymyn kasvoilleni, kun tarvitsen sitä.

Me olemme erilaisia, mutta samalla niin samalaisia.

Tuntuu kuin osa minusta olisi tullut vasta ehjäksi, kun sinut sain elämääni.

Nautin joka hetkestä kanssasi.

Haluan, että sinulla on kaikki hyvin ennen kuin mietin omaa vointiani.

Olet yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni.

Haluan kertoa sen sinulle vielä monen monta kertaa.

Tämä on sitä rakkautta, jonka saat aikaan minussa! <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot