Yhteinen kieli II

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos tapaisimme tänään ensi kertaa
Puhuisimme tuskin samaa kieltä
Näkisimme varmastikin pintakiillon
Mutta askeleemme eivät sopisi yhteen

Heitän huulta ja lukitsen sanasi rasiaan
Kontrolli on minulle kaikki kaikessa
Mutta kun joku taiten saattaa minut mattoon
Rentoudun aivan uudella tavalla

Et voi ymmärtää sitä vapauden syvyyttä
Kun katsoo rotkoon ja pyrkii heti pois
Kun sinut työnnetään alas
Ja käsi kurkottaa saattaen sinut pohjaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot