Anna minulle suunta

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minulle suunta
Ja minä menen
Parhaani mukaan kompuroin

Pidän kiinni kädestäsi
Kun sinä heität minut
Rikot kontaktini

Korjaan sen hyökäten
Uudestaan ja uudestaan
Vuorotellen, elämää hengittäen

Selite: 
Tällaista pyöri mielessä kotimatkalla aikidosta. :>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot