Satakieli II

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leikit varjoani enkä voi vastustaa kiusausta
Punon sinulle ansan kauniista sanoista ja eleistä
Houkuttelen sinut sisään hymykuopallani

Ilkikurisesti uhoten sinä väität
Ettei sinua voi vietellä
Piiloudut ja tirkistelet minua hilpeästi
Tanssahtelet karkuun aina niin kovin
Muka huolettomasti

Mutta kyllä minä tiedän
Kuinka sinunlaisesi kesytetään
Vinolla hymylläni saan sinut kuorestasi

Olet suloisen pahaa-aavistamaton
Allani, sylissäni, käsivarsillani, sängyssäni...
Olet satakieleni kotitekoisessa häkissäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot