Kohdillaan

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luottavaisin mielin odotan.
Lasken sekunteja räjähdykseen,
kymmenestä ykköseen -
ja takaisin, uudestaan ja uudestaan.

Suutelen sinua ja tunnen sen -
alkuvoimaisen, räjähdysmäisen -
seinät kaatuvat ja minä
jään katon alle puristuksiin.

Kun todella tahdon lentää,
kaivan haudat auki ja
riisun peitteet valheiltamme.
Maailma pyörii ympärilläni.

En saa otetta mistään;
olen yksin, kaikki rikkoutuu.
Minäni on jälleen pirstaleina.
Kaikki on vihdoin taas kohdillaan.

Selite: 
Vuoden 2010 tuotoksia; kuuntelin BECK:in kappaletta My World Coming Down ja taisin saada vaikutteita.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma hienossa runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot