Peilistä riuhtaistu

Runoilija n3y0

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 25.11.2016 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se leikki tulella minua pelota
Osaan käsitellä räiskyviä liekkejä
Kuumuus on minulle arkea
Ja tiedän noenkin minua pukevan

Vaan kun olet yhtäkkiä joku muu
Olet vieras kuin peilistä riuhtaistu
Ja kylmä vaikka ihosi on lämmin
Kuinka muka etenisin kanssasi

Enkä minä ole koskaan pelännyt ikuisuutta
Jaksaisin maailman ääriin
Sekä sieltä tänne takaisin
Jos sille tulisi tarvetta

Kuka olet sinä, joka puhut suullani
Sinä vieras ja kovin erilainen
Et ole se minä, johon jo totuin
Kesäisinä öinä ja pitkinä aamuina

Kirjastoni tomu ei enää pue sinua
Eivät kirjojeni lauseet sinulle aukea
Ei se leikki sanoilla minua pelota
Vaan kun et osaa enää lukea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot