Feikkileikki

Runoilija En tiiJä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viis motoista, kunhan vain välittää." - By Tärkeys, 02.10.2007
 

"Oot vaan jotain niin ihanaa ja parasta!<3"

Ei kulti,
mä en oo parasta enkä ihanaa.
Mä oon hullu ja tyhmä,
viallinen lapsonen,
joka ei edes pääkoppaansa hallitse.
Mä vaan näyttelen tervettä,
esitän fiksua,
huiputan muita luulemaan

että olen tasapainoinen ja ihan hirmuisen mukava ihminen,
kypsä ja vastuullinen.

Paskanmarjat!

Hirviö mä olen,
loinen pilaamassa muiden kaunista maailmaa!

Selite: 
Din. Entä, jos tulen hulluksi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot