Nimetön

Runoilija En tiiJä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viis motoista, kunhan vain välittää." - By Tärkeys, 02.10.2007
 

Sä elät onnellisten lasten elämää,
sitä haavemaailmaa,
josta sunkin on joskus päästettävä irti.

Selite: 
Mulla on vähän huono olla.
Kategoria: 
 

Kommentit

jotkut elää lasten maailmassa. Luulevat että elämä on sitä pelkkää huoletonta ja onnellista.
Odotan vain milloin totuus paiskautuu niiden ihmisten kasvoihin.
Silloin ne ei enää hymyile.

hieno. niinku lyhyt ja ytimekäs.
mutta kertoo paljon.

runos yleensäkin on aika tämmösiä syvällisiä..(?)
siis juu. :)

Hmm.. Itselleni tuli mieleen kateus. Ja sitten lapselliset ihmiset. Mutta pidän kuitenkin.

siinäpä se.palata lapseksi jälleen.

 

Käyttäjän kaikki runot