Tikkaus

Runoilija En tiiJä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viis motoista, kunhan vain välittää." - By Tärkeys, 02.10.2007
 

Mitä sinä sanoit?

Nuoleskelit huuliasi.

Mitä sinä yritit viestiä,
sinä rakkauden keskellä kasvanut?
Mitä sinä minusta haet?

Sillä minä rakastan,
rakastan niin kovin.

Jenkkakahvat,
nuo onnettomat todisteet paljaista massuista talven paukkupakkasilla.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Miten sinä voisit minua rakastaa,
tahi edes minusta pitää
millään tasolla,
mitenkään

kun tiedät
kuinka minä olen satuttanut maailmaa?

Sillä maailma ei lyö.

Se vain kostaa
ihmisen aina aloittaessa.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Miksi siis hakata päätään seinään?

Selite: 
Tuo viimeinen lause, se on hiukan turha. Pitäisikö poistaa? Mutta niin, älkää tuomitko minua tämän takia. Pliis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kokonaisuutena hieman sekava runo, mutta täynnä surullisia ja tärkeitä asioita.

 

Käyttäjän kaikki runot