Kummallista

Runoilija En tiiJä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Viis motoista, kunhan vain välittää." - By Tärkeys, 02.10.2007
 

Päivien päähän voit toivosi heittää,
löytää itsesi uudelleen herttaisen hupsun vierestä.
Voit elämälle rumat haistattaa,
nostattaa verenpainetta,
(enkä puhu nyt vain omastasi)
jonka jälkeen on mukava palata omaan soppeen rauhoittumaan.
Iäksikö?

Ei toki,
maailma raataa yötä päivää pysähtymättä.
Muista,
ettet ole ainutlaatuisen persoonasi takia millään tavalla massasta poikkeava,
sillä jokainen meistä on.

Massasta massaan ja ympäri iän,
miksi, miten, ketä varten, kuinka tavoittelet mitäkin?

Kummallisen tuntuista elämää,
turhaan pyristelty vuosikaudet kohtaloa vastaan.
Tottumaton voisi jopa antaa periksi.

Ehkä on aika rentouttaa jalat
ja antaa virran viedä?

Selite: 
Dääm! Ihastuminen on hassua. ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika proosamaista tekstiä, rytmi katoaa. Minua se häiritsee hieman, sillä proosamaisen tekstinkään rytmi ei saisi rönsyillä. Jos haluat käyttää sitä tyylikeinona, hio. Sen voit tehdä esim. poistamalla sidesanoja (kuten jopa ja nyt).

"Muista,
ettet ole ainutlaatuisen persoonasi takia millään tavalla massasta poikkeava,
sillä jokainen meistä on."

Vanha ajatus ja virke huonosti muotoiltu. Pohdi tätä.

Uskon, että sinussa on potentiaalia.

tämä on ihana! Pidin tavastasi kertoa aiheesta ja ää tämä oli vain ihana. "Ihana" on sana, mikä on nyt mun aivoissa. Hienoa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot