Uni

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monesti yössä herään siihen kun
saavut jälleen uneeni.
Välillä kohtaamisesi on kaunista,
toisinaan taas niin surullista ja pelottavaa.
Olisipa unet totta, koska haluan sinut
vain takaisin. Nähdä ja kuulla sinut.
Uneni sinusta ovat liian lyhyitä ja
tärkein sanomasi jää aina kesken.
Ihan kuin sinulla olisi viellä jotain sanottavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot