Nimetön

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka voikaan toisen läheisyyttä kaivata.
Sitä, miten joku pitää aina kainalossa.
Puhuu kauniisti ja suutelee lempeästi.
On läsnä kun itsellä on vaikeaa.
Kuuntelee ja lohduttaa.
Pyyhkii kyyneleet kun harmittaa.
Saa toisen nauramaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heh pitkästä aikaa tarvii kiusaa suaki...no ei.

Todella kaunis runo oikein jäi miettii tota.

 

Käyttäjän kaikki runot