Mietteitä

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin, miksi koskaan rakastuin sinuun.
Olit minulle usein todella ilkeä, etkä antanut
minulle muuta kuin tilaa.
Valitit minulle pienistä asioista ja uskottelit
myös itsellesi, ettei sinussa ollut mitään vikaa.
Joskus taas saatoit uskotella minulle,
ettei minussa ollut mitään vikaa, muttet silti koskaan
sanonut minulle mitään kaunista.
Sitä sinulta kaipasin eniten,
mutta et tajunnut vihjeistäni.
Enkä ymmärrä miksi viellä haikailen perääsi.

Selite: 
Taitaa olla hieman sekava.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot