Tuoksu

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuttua tuoksua haistelen.
Sua taas ajattelen.

Niin kauniisti sanoit mulle,
kun mä kerrankin avauduin sulle.

Kumpa kanssas voisin jakaa sen,
elämän niin iloisen.

Ehkä joskus viellä
kanssas olen, en sitä kiellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitoksia arvostelusta ja Hyvää alkanutta vuottta =D

 

Käyttäjän kaikki runot