Tyttö rukka

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän vaeltaa pitkin synkkiä teitä,
luulee saavansa lohtua heiltä.

Huutaa kovalla äänellä apua,
mutta kaikki luulevat hänen puhuvan satua.

On niin väsynyt tyttö rukka,
hänen silmiään peittää musta tukka.

Maahan tyttö meni makamaan,
eikä koskaan päässyt nousemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen tahtoi itselleen rukka, pikku takku tukka. (Kotiteollisuutta siteeraten)

Pidin kovasti!

voi, ihanasti riimitelty,
voi voi tyttörukkaa
mutta oli kyllä ihana! :)

ihanan etenevä ja riimitkin sopii paikoilleen. Pidän lopusta. Voi tyttö rukkaa..

oi kuinka surullista <3

Kivaa riimittelyä. Soljuvaa.

Iiik mitä riimejä. Ihanaa.

Runosi on täynnä surua ja tuskaa..

 

Käyttäjän kaikki runot