Iltaisin

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina iltaisin purkaan tuskani.
Itken vain niin raskaasti,
pois ne tunteet sisältäni.

Niin väsynyt silloin olen ymmärtämään,
mikä on oikein ja mikä repii mun sisintäin.

En osaa sanoa mikä mua satuttaa,
mut kurjalta tuntuu tää elämä taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin.. Ja *hyvää syntymäpäivää *

Kaunista.. Erittäin tuttu tunne.. itselläni aivan sama tällä hetkellä kun tässä runossa tunnelma.. : <

Kaunis ja surullinen. Hyvää joulua! =D

 

Käyttäjän kaikki runot