Valokuva nuhjuinen

Runoilija MiuGi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäljellä vain valokuva nuhjuinen.
Sua mielestäin saa mä en.

Ennen meillä oli kauniita hetkiä,
nyt muistoissani teen vain pitkiä retkiä.

Rakkauteni sulle tunnustaisin,
jos takaisin sinut saisin.

Viimeinen suudelmasi polttaa viellä,
miksi sinun täytyy olla siellä?

Selite: 
Tälläinen tuli vaan mielleeni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot