viisastelua

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

On opetettu ettei elämä ole ruusuilla tanssimista,
mutta kuka opettaisi koska pitäisi lopettaa
ennenkuin kaktukset sut tainnuttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä kysymys

Kylla elamassa pitaa olla ruusujakin, muuten tulee liian piikikas olo.

 

Käyttäjän kaikki runot