fear.

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Again, i'm dreaming about you,
in the night, all my nightmares comes true,

it's you, it's you, you, darling, you..

These skreams, they wake me up in the night,
And then i realize, i can't sleep, i'm waiking me up,
again, again and again, i can't be quiet.

it's you, it's you, you, darling,you..

Selite: 
Joka yö mä herään mun huutoon, joka yö hikisenä kyyneleet silmissä. Tänään totesin; MINÄ TODELLAKIN PELKÄÄN, en sinua, vaan menetystä rakas, menetystä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on jotenkin kiinnostava tunnelma - vaikkei tämä kovin erikoinen olekaan, jokin tässä vetosi minuun. Jollain tavalla hieman ahdistava ja painostava runo.

Menettämisen pelko on aina ehkä tuskaisin niistä viidestä pelosta mitä rakkaudessa voi kohdata.

Mullekin jäi tästä runosta jotenki ahdistunu tunne, ja samaistuin todellakin paljon tähän.

Muistan ite omina masennuspäivinäni herätessäni omaan huutooni, kirkumiseen, itkuun ja ahdistukseen. mikään ei tee pahempaa jälkeä kuin menetys.

Kaiken kaikkiaan runossasi heijastuu se pelko, mikä on tärkeä asia. huomaan myös sen ahdistuneisuuden joka ehkä sulla oli tätä kirjoittaessasi.

Toivon sydämeni pohjalta rakas ystäväni ettei tiesi katkea, ei tule tätä menetystä. :))

 

Käyttäjän kaikki runot