Ahneus

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Suurta toivoin, paljon sain,
Lisää kai silti, tahdon ain..

Ei rakkauskaan riitä, lupauksia sain,
Rikkoa kai silti, lupaukset voi kuka vain!

Tule vierelleni tähän,
Lähemmäksi vielä vähän.

Lupaan sulle kuun ja taivaan,
Ehkä saat vain tähdet,
Anna mulle meri ja järvet ennen kuin sä lähdet!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot