Häpeä

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Minä niin tahdoin! Minä niin halusin!
Minä sen sain, vaikka toista satutin..

Mitä väliä sillä, kaikki hyvin nyt?
Oletko onnellinen, vai satutettu ja pettynyt?

Lupasin sulle taivaan ja kuun,
Tähtiäkään en tuonut.

Kolme vuotta elämästäs,
Minulle sä annoit,
Minä revin riekaleiksi,
Kaiken minkä vannoit..

Rakkaimpani jätin yksin,
Säälimättä lain,
Kevein askelin,
Tavarani hain..

Kaiken menneen ja rakkaan,
Heitin yhteiseen avotakkaan.

Toinen tuli, minut vei,
Näin Katkeruutta silmissäsi,
Kun sanoit hei,hei..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot