Kolmas pyörä

Runoilija Chatina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuska vaan rikkoo ihmistä sisältä. You're still living in my broken heart's pieces.
 

Olin kai silloin niin kaunis ja hento,
Niin pieni ja soma, mutta toisen oma!

Lähdit tavoittelemaan tavoittelematonta,
Peliin tuli nappuloita, yksi liian monta!

Maailmanmestaruuden voitit,
Vaikka onneasi kai vaan koitit..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot