Se joka minut pelasti

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

Auringonsäteet osuvat vedenkalvolle
tunkeutuvat läpi pinnan
heijastuvat ristiin nyrkissäni
raidoittavat kasvot
Auringonraidat
ovat toisenlaisia
kyynelten raidoittamista päivistä

Mutta tämä kaunis päivä
syvällä sisimmässäni
on kaikki
Hänen työtään
Toisenlaista ihmisten
ankarista töistä
Pois kipeys
Tuossa hymyssä ei ole
julmuutta
johon raskaat päivät pakottivat tottumaan

Hän läpäisi kädellään
samean veden
ja pyysi tarttumaan
nousemaan
uskomaan Häneen
Ja minä tartuin
turvalliseen luotettavaan käteen
ainoaan joka ei koskaan horju
Ja nousin
ja pyristellessäni ylös
uskoin
uskoin niin palavasti

Usko se minut pelasti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot