On öitä

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

On öitä
jolloin pimeydessä
vaanii villipetoja
Jolloin olisi turvallisinta
vikistä peiton alla
Ja toivoa
aamunkoittoa

On myös öitä
jolloin pimeys
on lohdullista
Sen voi kääriä
viitaksi ympärilleen
peittämään kaikki
virheet ja väärät sanat
Kätkeä yksinäisyyden
sen poimuihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän kovasti tavastasi kirjoittaa. Koskettava runo ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot