Anteeksiannosta

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

Nykyään
Kun päivä on kirkas
Ja aamut valkeita
Ja hymy ei enää ole pelkkä
kuollut ponnistus

Minä en tahdo unohtaa
Vain olla ajattelematta
Mutten kokonaan
kadottaa
Se auttoi kasvamaan

Mutta jos saisin
mitä vain
Haluaisin oppia
antamaan anteeksi

Ette te sitä
ansaitse
Mutta minä itse
ansaitsisin

Jos voisi päästää irti
katkeruudestaan
ja saada vain
Rauha

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täydellinen on :)

Hieno, kaunis ja täyttä asiaa!

 

Käyttäjän kaikki runot