Tänä aamuna

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

Tänä aamuna
Herätessäni jokin oli
Kummallisesti

Se ei ollut
Helle
Kuumuus
Auringonvalo
Tai edes kissa jaloissa
vanha ja tuttu

Jokin tuntui
Kevyemmältä
Melkein kuin ne kyyneleet
Joihin en kykene

Voi sanoa
”Se on okei
Ei se haittaa”
ja silti se herättää
Ajatuksia
Muistoja
Tunteita

Tunkkaisia
Kipeitä
ja vielä arkoja

Siitä huolimatta
Tänään tunsin itseni
Kevyeksi
Kevyemmäksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, jossa lohtuisa tuntu.

 

Käyttäjän kaikki runot