Harhaanjohdatus

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

Ymmärretäänkö minut väärin
Sanat otetaan toisin
kuin oli tarkoitus
Eikö huomata
miten rikki olen

Vai johdanko itse kaikkia harhaan
valheen puutarhoihin
Estääkseni
heitä huomaamasta
että olen näin rikki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot