Yli rajan

Runoilija Catharina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä
kenties joskus
opin taas
miltä tuntuu
tuntea jotakin
 

Minä astuin
yli kielletyn rajan
Päätin etten leikkisi tulella
vaan antaisin sen leimahtaa
vapaana
polttaen sormenpäiden lisäksi
minut kokonaan

Mätkähdin hyytävään virtaan
syleillen kuin
vanhaa ystävää
"Olen kotona taas"
Vaikka tiedän jo etukäteen
tämän virran vievän minut
syvälle mustiin vesiin
valottomiin syvänteisiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot