Tuomittu elämään

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta tuhka hiljaa laskeutuu
peittää maan mustanaan
ja vaikka myrsky raivoaa
ei se poroa pois puhalla

Hiljaisuudessa vaeltaa hahmo musta
joka vielä kävellä jaksaa
puinen silta, joka saareen vie
siellä pieni mökki hällä on

Ei tunne enää iloa, ei surua
kaikki häneltä viety on
ei mies itke, ei oloaan sure
kun millään mitään väliä ei enää ole

Myös toinen elollinen jossain lie
se aarnimetsän korppi on
joka ilta tulee ukkoa katsomaan
ja katsoo, joko olisi jo henkensä heittänyt

Vaan vielä toisen askeleet kantaa
ja sille se ilkeästi raakkuu
vaikkei hänellä enää mitään ole
on hän silti toisen piina

Selite: 
28.10.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot