Itseinho

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Palaat takaisin koloosi
istut siellä ihan yksin
ja siltikin paikalla on joku
joka inhoaa sinua

Luuletko tosiaan selviäväsi
kaiken sen jälkeen
mitä sinulle tehtiin
ja mikä sinusta ramman teki

Kukaan ei jää yksin, sanottiin
vaan kun oman tiesi valitsit
ei kukaan tullut perässä
eikä paluuta enää ole

Mitä helvettiä minä täällä teen
maailma humisee tyhjyyttä
ei täällä ollutkaan perustusta
jolle voisi kodin rakentaa

Selite: 
1.7 - 27.7.2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot