Pimeällä tiellä

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tuhkasta otettua tomua
kuljen veren täyttämiä teitä
etsien sitä elämäniloa
jonka joskus kadotin

Eksyn kauaksi kotoa
palata tahdo en
etsin vain muita eksyneitä
jonkun jostain ottaisin

Toivoni jo melkein menetin
mutta vielä huomata saan
kun syysjää peittää veet
toivo kulkee yhä kanssani

Selite: 
14.7.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot