Hiljaisuus

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On tori tyhjä ihmisistä
terassit ovensa sulkeneet
kuulen vain haljaisuuden

Kaduilla palavat liikennevalot
vihreätä merkkiä näyttävät
jokaiseen suuntaan

Istun yksin rannalla
toivoen jonkun ohi kävelevän
ketään en kuitenkaan näe

Äärellä tyynen veen
katson auringon katoavan
hiljaa taivaanrannan taa

Mietin syvällä sisälläni
ovat nämä jalat kai liian pitkään
tätä maata astelleet

Selite: 
7.5.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot