Valhe

Runoilija f0814f25742fe61124127675c4d1f62a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2010
Viimeksi paikalla: 16.9.2018 21:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämän taivaan alla piru lymyää
sydämesi se kahlinnut on
tuhansia vuosia sitten
olet välinpitämätön

Näin luotamme yliluonnolliseen
mutta mitä siltä takaisin saa
vähänkö rikkautta
ei edes rakkautta

Koska herää ihmiskunta
viimein ymmärtämään
ei paha kuole maailmasta
vain kädet ristissä rukoillen

Selite: 
14.7.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot