Nostalgia-ahdistus

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Minusta tuntuu
melkein samalta kuin vuosia sitten
kun kävelin nurmella paljasjaloin
silloinkin sekavana kaikesta
rakkaudesta, kaipuusta, surusta
ja kivusta

ja revin maasta irti raparperejä
- ja sanoin aina niille kiitoksen kun lähdin

silti en tunne
oikein mitään,
en tiedä miksi

en ehkä uskalla

tahtoisinpa tietää
onko nostalgian tarkoitus tuntua hyvältä
vai tältä

ettei saa henkeä ja puuduttaa
kaikki

Selite: 
Mä en yleensä kiroile.. Enpä nytkään vaikka mieli tekisi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot