Toivoa

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Unelmat leijuen ilmassa
tavoitettavissa käsin kuten
tulikärpäset

Toiveet unelmien kupeilla häilyen kuin
häiveten ja siellä
keskellä maassa,
niiden alapuolella
makaa jokin, kylmässä
lumessa, auringonlaikussa ja
hymyilee

Jos eivät tule huomiset
ja eiliset eivät ole missään
on tämä hetki
hengitettävä
vedettävä keuhkoihin kaikki se
usva ja lämmin tunne,
kuin se olisi
viimeinen henkäys

Pelot, kurjuudet
vainoten jokaisen kulman takana
haluten kaataa jokaisen
tartuttaa meihin
tappavan taudin
levittää itiöitään, kasvaa ja
vallata
vaan jos on kuori kasvatettu
kokemuksista kultainen
- juokse, älä katso taaksesi

löydä valoa - ehkä huomenna
kiipeät ulos pimeästä
sisältäsi ja
katsot kun aurinko alkaa nousta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot