Sivuuta minut.

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Olisitko yksi niistä
jotka kulkevat ohitseni
katsomatta silmiin
sivuuttaen kylmästi
kaiken minussa

niin että minusta tulee
pelkkä "jokin"

Olisitko yksi niistä
jotka käytettyään
heittävät pois,
tarpeettomana,
selviämään yksin öistä, pakkasista

yksinäisyydestä

Etkö olisi
joku joka
ottaisi minut syliin kun itken
ja rakastaisi minua sellaisena kuin olen

Onko se liikaa,
etkö kykenisi siihen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei se ole liikaa pyydetty. Tapaat vielä hänet,joka rakastaa sinua sellaisena,kuin olet. Kaihoisa herkkä ja kaunis runo.

Herkkä ja kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot