Kaikkeus elää

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Kulkee kuu, hiljaa kulkee
yli maitten, yli öitten
yössä soivat linnut,
soivat
haavanlehdet hiljaisuutta

lumi painuu pakkasissa
peittää niityt,
peittää
pehmeästi laskostelee
metsät valkeaan

taivas tumma, kaiken kruunu
syttyy tähdet,
syttyy
revontulet, kipunoivat lieskat
nuolee taivaan kantta pehmeästi
lipuen ja katso;

kaikkeus elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista sanan käyttöä ja hyvä tunnelma tässä! :)

Kaunis, ihana on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot