Tulossa talvi

Runoilija laulaen sateessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi."

Antonio Porchia
 

Talvi tekee tuloaan
taas niin kuin vuodesta vuoteen se tekee

minä nautin syksystä
sen ei tarvitsisi vaihtua
melankolinen hämärä,
kuolleiden lehtien tuoksu

siinä on jotain niin kuin on minussa,
kylmyyttä, silti pehmeyttä

kuitenkin
joka syksy on surullinen

Taivas näyttää valuvan
niin kuin huonossa maalauksessa

maalautuisinpa minäkin
maisemaan

Joskus olen niin yksin
niin pirun yksin

enkä toivo mitään
koska en oikein osaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä yksin ei oikeen lyödä sopivia värejä maalaukseensa

 

Käyttäjän kaikki runot