Pakollinen juomapäivä

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Kaksi päivää pöhnässä.
Sekavaa, utua, kikatusta.
-Sanovat sitä vapuksi.

Istun terassilla kanssasi.
Sinulla on hikka.
Näyttää hassulle tuo nykymisesi.

Lähdin laivan vessaan ja keksin omaa hupia.
Muitakin nauratti prinsessa-vilkutukseni wc'n ikkunasta.

Nämä olivat kevään parhaita päiviä.
Kaksin kanssasi,
naureskellen toisille kanssaeläjille.

Sisäpirivitsit ja silmäniskut.
Niitä muut ei edes tämän huojunnan läpi huomaa.
Me saadaan huojua ihan kaksin.

Vappu on sittenkin ihan jees.

Selite: 
...Mut onneks se on vaan kerran vuodessa ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot