Hioutumaton

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Märkä nurmi tuoksui nenääsi.
Sanoit sitä uuden tuoksuksi.
Kesä on uutta,
vihreää,
raikasta.

Vähän niinkuin meillä nyt.

En tahdo nähdä vielä talvea,
haluan elää uutta, en vanhaa.
Tahdon nauttia joka hetkestä,
mahdollisuuksista.

Pyörittelen vaihtoehtoja mielessäni.
En tahdo jumittua paikalleni.
Kiveni ei ole vielä hioutunut uomiinsa,
niinkuin se,
jonka pinnalta haistelit kosteaa sammalta;
"uuden tuoksua".

Kunpa pystyisit haistamaan minussakin aina tuon tuoksun.
Uuden,
jännittävän.
Sammal oli vuosia vanha.
Joka kevät se kuitenkin osasi uudistaa itseään niin,
että huomasit sen.

Anna minullekin tuo taito,
taito paeta arkea.

Selite: 
Nyt kun on löytänyt jotain hyvää, pitäisi koittaa tehdä kaikkensa ettei arki ala liian aikaisin. -Ikinä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot