Vieläkö on monta jäljellä?

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Minua painaa.
Sillei sisältä.

Surettaa miten on saanut vahinkoa aikaan,
itselleen ja muille.
Ei minun ollut tarkoitus, uskottehan?

Nyt virheistäni saa maksaa aivan muu, kuin minä itse.
Miksi en voinut vain kuunnella?
Miksi en ollut aikoinaan yhtä rohkea kuin nyt?

Miksi annoin asioiden mennä siihen pisteeseen,
että sai pelätä.
Pelätä omia tekojaan,
henkeään.

Seurauksia.

"Elä kuin viimeistä päivää!"
-niinpä niin...

...ja kohta huomaat ettei se ollut sittenkään viimeinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot