reilu 100km

Runoilija sonja-86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"olen menettänyt enemmän kuin ikinä muut, sillä ei ole väliä. Sillä minulla on enemmän kuin kenelläkään..." Tämä nimmerkki on ajan saatossa hukannut kirjoittamisen lahjan.
 

Tee se hitaasti.
Anna mun tuntea jokainen milli,
jokainen liike.
Tahdon pysyä lähelläsi kauan.

Olet lämmin.

Tän peiton alla on sellainen Mikä-Mikä-Maa,
minne kaikilla ei ole asiaa.
Täällä kaikki on paremmin;
aika häviää...

Pidä mua lähelläsi,
tahdon ottaa tuoksuasi varastoon;
kaikkia niitä yksinäisiä hetkiä varten.
Anna mä suljen silmäni,
nukahdan vasten sydäntäsi.
Pysyn tässä vielä hetken.

Huomenna minun on kuitenkin taas lähdettävä...

Selite: 
Välimatka. Välillä se ei ole yhtään hyvä asia...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot